Onze missie

Wie zit er achter Tappwater?

TAPP Water Team ontwikkelt het duurzame kleine innovatieve waterfilter dat meer dan 100 verontreinigende stoffen microplastic kalkchloor uit het leidingwater filtert en een alternatief is voor water in plastic flessen

Tappwater is opgericht in Barcelona in Spanje als antwoord op een zeer specifieke behoefte: kraanwater kunnen drinken met alle smaak- en kwaliteitsgaranties. Wij zijn een multidisciplinair, internationaal team dat zich inzet voor het verbeteren en vereenvoudigen van het leven van onze klanten en, samen met hen, om een positieve verandering voor onze planeet teweeg te brengen.

Onze missie is om plastic flessen te elimineren, voor jou en voor de planeet.

Hierom bieden wij duurzame, betaalbare en handige badass-producten aan die de behoefte aan flessen water overbodig maken.

Plastic flessen voor eenmalig gebruik en de productie van flessen water vervuilen onze ecosystemen, brengen het zeeleven in gevaar en vervuilen de voedselketen.

We stellen individuen in staat om hun consumptiegewoonten te veranderen en om mensen bewust te maken van de impact van onze dagelijkse beslissingen.

Hiernaast ligt ons focus op de gezondheid door het bieden van zuiver water, zelfs beter dan die je in de plaatselijke supermarkt kunt kopen. 

Contact form